Bekijk onze nieuwste champagnes

Champagnehuizen

Devavry

De geliefde champagnes van Champassie komen van het champagnehuis Gisèle Devavry. Dit champagnehuis ligt in de champagneregio van Frankrijk bestaande uit 320 dorpen en op 150 kilometer afstand van Parijs.

Het champagnehuis Devavry bezit tien hectare land. Jaarlijks leggen de medewerkers zo’n 100 kilometer af voor hun werk in de wijngaarden.

Wijngaarden

Sinds 1950 maakt Devavry zijn eigen champagne in Champillon. De wijngaarden liggen verspreid in Hautvillers, Romery, Champillon, Sermiers en rondom Sézanne.

De wijngaard van Devavry heeft een overvloedige natuurlijke watervoorziening, omdat de grond voornamelijk bestaat uit kalksteen. De drie belangrijkste druivenrassen die worden gebruikt bij het maken van champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnay, bloeien allemaal in deze omstandigheden.

Devavry is continu bezig ieder aspect van de bereiding te verbeteren om klanten een uitstekende champagne te kunnen bieden. De stijl van het huis is te omschrijven als fruitig en gebalanceerd. Bovendien maakt Devavry ook Grand Cru champagnes.
  • Campagnehuis Devavry

    Al 4 generaties cultiveert de familie Devavry wijnstokken op enkele van de beste hellingen in Frankrijk.

    Vanwege hun uitzonderlijke champagnes hebben ze een sterke reputatie verworven. Aandacht voor detail, toewijding en creativiteit zijn de kernwoorden achter het succes van Devavry.


Champassie voor jou

Ben je op zoek naar een unieke champagne? Champassie verkoopt verschillende merken waaronder ook exclusieve champagnes die alleen op aanvraag te bestellen zijn.

Waar de ene champagne gekenmerkt wordt door één druivensoort, vind je in een andere champagne een mix van druivensoorten terug. Tevens verkopen wij Grand Cru champagnes. Wij leveren binnen twee werkdagen en zonder verzendkosten vanaf een doos met zes flessen.


Naar webshop
Persoonlijk champagne advies Geen verzendkosten vanaf 75 euro Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis Exclusieve champagnes